Blackheath Yoga

A clean, bright and calm studio space for Blackheath Yoga, South London.

We worked with Blackheath Yoga to deliver a bespoke fit-out for their studio, transforming their grade II listed building into a tranquil environment for yoga practice, with an abundance of clever storage solutions. 

Repurposing local trees

Material mix

Storage solutions

"The team at Goldfinger have been brilliant and did an amazing job bringing my vision to life. I especially love the approach the team has towards sustainability. From making small adjustments to the drawings, to ensure there would be minimal product waste, to sourcing wood from fallen London trees – it feels great to be able to minimise the carbon footprint of our yoga studio even in its furniture."

Chrisi White, owner and founder of Blackheath Yoga